torsdag 29 maj 2014

Ledig torsdag

God kväll! Vilken härlig dag att vara ledig på, fint och soligt har det varit:) I morse efter kaffe och frukost begav jag mig ut för att motionera runt Sävelången. 

Annars har jag inte gjort något speciellt.. skrapat bort färgflagor på mina utemöbler och snyggat upp lite på baksidan, jo jag har sått gräslök, det ska bli spännande att se om det kommer upp något innan midsommar..:-D
Perfekt väder!:)
Skönt å sola när det inte är för varmt..:)

Ha en fin kväll!

Puss & kraam ❤️

onsdag 28 maj 2014

Onsdag

Godkväll i stugorna! Idag åt vi lasagne till middag, Dafgårds.. :-D Efter maten satt jag bakom huset och läste min nya bok om härskarteknik, den är riktigt bra och intressant! Sedan har det inte hänt så mycket, ska se om det är något bra på tv  annars ska jag se på min tv-serie Hart of Dixie. I morgon är det sovmorgon..:)
Mums.
Eftermiddagssol:)

Ha det gott! ❤️

Puss & kraam

tisdag 27 maj 2014

Personligt rekord!

Hejsan! :) Idag har jag varit på ett sprudlande glatt humör! Det beror bl.a. på att jag 
lyckades springa/jogga hela  5,07 km!!! Jag trodde aldrig att jag skulle lyckas med detta och helt utan andningssvårigheter! :) Det var inte mitt mål med dagens träning, målet var egentligen en powerwalk runt sjön..:)
Jag tog inte tid på sträckan då jag joggade men det känns ändå fruktansvärt bra att jag lyckades med detta utan att tycka det var för jobbigt. Det var bara ett infall jag fick, när jag var framme i Nääs kände jag att jag ville jogga lite.. å så fortsatte jag.. jag tänkte knappt på att jag joggade nästan, sedan tänkte jag att jag ska försöka jogga tillbaka till Floda och det gick alldeles utmärkt ju..;-) :-)
Min runda:)
Mycket fin natur att motionera i!
Vid Nääs.

Ha en härlig kväll! :)

Ljus & kärlek ❤️

Kram

söndag 25 maj 2014

Helgen

God kväll! Jag hoppas att er helg har varit bra, min helg har varit riktigt fin:) 
I lördags var jag och Jessie och hennes söta lilla dotter Linn på kulturfestival i Tollered.
Tollered är en riktig fin gammal bruksort med många gamla fina hus och gamla fabriksbyggnader. 
I lördags kväll var jag ute och åt middag på Texas Longhorn, i Göteborg, mycket lyckat:)
Idag har jag klippt gräsmattan, solat lite i min badenbaden och tvättat. Lill-Bella har varit, eller ja hon är fortfarande med sin kompis Karin.

Ha en trevlig söndagskväll:)

Kram kram ❤️

fredag 23 maj 2014

Het fredag...

God kväll! Vilken het dag det varit..! Det har säkert varit närmare 30 grader *puh* .. för varmt för mig! Efter jobbet idag gick jag och tränade fast det tog emot, jag tränade axlar, mage och rygg + 30 min powerwalk på löpbandet, sedan var jag helt färdig..;) 

När jag kom hem tänkte jag klippa gräset men det blev inte så. Sedan kom världens regn- och åskoväder! Det var lite skönt...;):) När det slutat tände jag grillen och grillade bratwurst:-D 
Ha en fin kväll! 

Puss å kram 

torsdag 22 maj 2014

Sol, värme, fika och fotpiff..:)

God kväll i sommarvärmen!  Oj idag har det varit rena rama högsommarvärmen! :-D Jag måste erkänna att det har varit ganska gott att vara ledig en dag som denna..;) I dag har jag tvättat och solat, lyssnat på podradio i min baden baden:) 
Jag har även hunnit med att att träffa en väninna i Floda, vi tog en mysig fika på caféet på Lilla Ön. 
..Och så har jag gjort ett fotbad och målat tånaglarna..:)
Ha en mysig kväll!

Lots of Love!

Kram kram

onsdag 21 maj 2014

@ the gym

God kväll! Idag efter jobbet så tränade jag styrketräning, ben och mage + 60 min på löpbandet, en lång och svettig powerwalk! Det kändes bra efteråt..;) :)
Nu ska jag se tv-serien Hart of Dixie.. innan det är dags att krama kudden..:)

Natti natti! ❤️

Kraam

måndag 19 maj 2014

Bränt kalorier..

God kväll gott folk! :) I dag gymmade jag efter jobbet. Jag styrketränade, 30 min, armar, bröst och mage. Därefter stod jag på löpbandet i 60 min och powerwalkade ca 6,20 km. Det var gott att bränna lite kalorier med tanke på alla goda kalorier jag fick i mig i helgen..;-)
Ha en härlig kväll! ❤️

Kram kram

söndag 18 maj 2014

Tyskland med jobbet, massa bilder!

Hejsan! Idag kom jag hem ifrån Kiel, Tyskland, jag har varit i väg på en helgkryssning med jobbet och har haft det trevligt, jag har ätit och druckit gott! :) Här kommer bilder från helgen, enjoy! ;-)
Ha en skön söndag!

Kram kram ❤️

torsdag 15 maj 2014

Min torsdag

God afton! I skrivande stund väntar jag på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga upp den på tork. Ikväll har jag tvättat och packat, i morgon ska jag åka till Kiel, Tyskland med jobbet. Annars idag har jag varit hos rehabkoordinatorn, på bibblan och apoteket. Efter bibblan satt jag vid sjön en stund, det är vackert där och vädret var så fint!
Dagen goda middag:-D Efter maten klippte jag gräsmattan, det är skönt att ha det gjort, i helgen kan jag ju inte klippa den, detta i med att jag är i Tyskland och gräsmattan behövde verkligen klippas..
Detta kom med posten idag! Me like! :) Jag fick dessa två sminkprodukterna från Clarins + en minimascara och en primer, av samma märke. Jag fick dem av Damernas Värld som en prenuminationspremie, sådan premie gillar jag! ;-) 

God natt och sov gott! 

Kraam ❤️

onsdag 14 maj 2014

Nytt gymkort

God kväll! :) Idag efter jobbet var jag tränade styrketräning på ett gym i Partille, gymmet ligger nära mitt jobb. Jag fick ett gymkort i måndags av chefen, vilket jag är mycket tacksam och glad för! Så nu tänkte jag träna efter jobbet, skönt att göra det på "vägen hem" för att jag tänker att det blir lättare att få det gjort då.. ;) :)

Så i dag tränade jag för första gången på mitt nya gym, jag tränade mage och rygg + 30 minuters powerwalk på löpbandet, det blev 3 km totalt.
Jag trodde det skulle bli regn idag men det blev det inte, solen tittade tom fram lite grann..:) 

Ha en fin kväll! ❤️

Kram 

tisdag 13 maj 2014

Mysig hemmadag och goodiebagen...

God kväll i stugorna! :) Jag hoppas att er dag varit fin. Idag har jag varit ledig, vilket var skönt efter som jag både kom hem sent och kom i säng sent igår ..:) 
Lill-Bella har oxå varit hemma idag.. men pågrund av förkylning. 
Detta fick jag igår på Vårruset.. och en nutrilett-bar som jag åt upp på vägen hem:-D Alltid trevligt med fina gratisprodukter! :)

Ha en trevlig afton!

Ljus och kraft ❤️ 

Kram

måndag 12 maj 2014

Vårruset 2014

God kväll! I skrivande stund står jag och väntar på bussen i Floda. Jag kommer ifrån Göteborg, jag och Jessie har deltagit i Vårruset. Vi var med i funrun- gruppen, dvs den gruppen utan tidtagning. Det var jättemycket folk och det inte så jättebra organiserat.. men vi joggade/ powerwalkade oss runt banan som var på 5 km, det skulle bli regn men det slapp vi! :) Vi fick en rejäl goodiebag som jag ska titta närmare på när jag kommer hem!
Ha en skön kväll! 

Puss å kraam 

söndag 11 maj 2014

Helgen i bilder och ord

God afton! Hoppas ni har haft en fin helg:) Min helg har varit både fin och lugn! I lördags träffade jag min vännina Kerstin, vi sågs över en fika i Partille, det var mycket trevligt! 
På kvällen så såg jag och Lill-Bella på Eurovision songcontest. 
Både jag och Lill-Bella tyckte inte att det var mycket ha.. Vi hejade från början på Sverige även om vi inte hade Sanna som favorit i den svenska melodifestivalen.. 

Under Eurovision slagerfestivalen, fick vi reda på att Sanna Nielsen i sin musikvideo; Undo my heart, använt riktiga grishjärtan!!! Det känns så onödigt och så respektlöst, där sjönk hon.. 

Skäggiga damen (kommer ej håg namnet) som vann var inte vårt favoritbidrag, hen sjöng dock bra.. Och vi tyckte att rätt bidrag vann samt att hen var en värdig vinnare...:)
Idag, söndag kände jag att det var dags för en långpromenad runt sjön, en härlig powerwalk, 1 timma och 50 minuter:) Vädret var lite lurigt det var liksom regn i luften.. 
Strax efter jag kom hem började det hällregna.. :)
Veckans söndagsmiddag! :-D

Jag tror inte att det kommer något på tv ikväll.. jag tänkte se Heart of Dixie en tv-serie som jag nyss har börjat följa. 

Ha en skön kväll! 

Kraft och ljus ❤️

Kram kram



torsdag 8 maj 2014

After work, jogging och nagelpiff

God kväll! :) 
I kväll var det egentligen meningen att jag skulle gå på after work med min chef.. men min chef är tyvärr inte kry! :-( Jag fick i och för sig ta med en vän istället. Jag skickade ett sms till min väninna Hanna men hon kunde inte, så jag stannade hemma istället. Jag hoppas att min chef snart blir bättre för jag trivs att jobba brevid honom!
Vädret idag har varit lite halvtrist men det gör mig inget:)
Idag har jag löptränat för andra gången denna veckan, det blev ett tufft träningspass för både min andning och för mina benhinnor, jag borde egentligen köpa nya löparskor men det finns inga pengar för det just nu..
Jag har även roat mig med att piffa mina naglar, de blev rätt coola om jag får säga det själv..;-)

Ha en trevlig kväll! ❤️

Kraft och ljus!

Kram krami