torsdag 31 juli 2014

Tung torsdag

God kväll! Idag blev vädret som de förespått det.. dvs lite kallare med lite regn. Jag har dock passat på att vara ute lite grann.
Till middag blev det: Dafgårds lasagne!:D Jag har inte haft någon större lust att laga mat på sistone.. och är tacksam för att det finns "färdig mat" att laga då.. Det blir annars mkt samma maträtter som jag lagar, kanske kommer lusten att laga ny och "riktig" mat tillbaka så småningom..
 Livet känns inte så lätt just nu..:( Jag både längtar och inte längtar till jobbet. Det är jobbigt när man inte vet hur framtiden blir. Jag försöker tänka att det kommer bli bättre... men ibland är det svårt att övertyga sig själv.

Ha en trevlig kväll!

Kraft & ljus ❤️

Kram kraam

2 kommentarer:

  1. Det visar sig , försök att inte oroa dig för något man inte kan förutse, det är svårt att inte veta , men blir det inte bra så kanske en förändring är det bästa. Jag slutade mitt fasta jobb och flyttade det tog några år med massa strö jobb och ovisshet , men tillslut halkade jag rätt och började jobba i flygvapnet jätte härligt jobb stor trivdes , men efter 10 år kom nedläggnings beslutet , vi flyttade igen, och där stod jag nu utan igen två år sökandes utan ett enda! halkade in på dotterns skola och där har jag nu varit 8 år världens bästa jobb, så man vet aldrig vad som väntar , ibland jobbar man som en idiot för en sak, ibland bara halkar man in på rätt sak direkt . jag hejjar på dig .

    SvaraRadera