torsdag 21 november 2013

AF, Dagens outfit och en ny bok

Godkväll i stugorna! Idag har jag varit på Arbetsförmedlingen I Lerum, på ett obligatorisk besök som de kallar öppet hus. Jag fick träffa mig handläggare i cirka en kvart och jag visade jobben jag sökt och min handläggare tipsade mig om ett jobb. Sedan gick jag lite i affärer innan jag tog bussen hem, jag köpte med mig stearinljus från NILLES.
Idag hade jag glasögon, det har jag inte så ofta ute nu för tiden, utan mest framför tvn på kvällen, när jag har plockat ut mina linser. Glasögon är från Versace, tröjan från H&M, den köpte jag förra hösten tror jag, den är rätt snygg, man ser inte att det är guld-metallic-ränder och baktill är det en dragkedja. Jeansen köpte jag på H&M i början av augusti (!) och jag såg jag dem i ett modereportage i det senaste numret av tidningen Amelia:) Mina gråa wedgesneakers är från La Redoute.
Denna boken lånade jag på bibban förra vecka och jag har redan hunnit läsa halva. Boken är skriven av skådespelaren Johan Hedenberg och det är en självbiografi, den är bra!:)
Godnatt och sov Gott!

Puss & Kraam

1 kommentar:

  1. Hej på dig fina =)
    Alltid skoj med lite boktips....Hoppas du får en toppen fredag, kramen

    SvaraRadera