lördag 23 november 2013

Jogging, coolt nagellack, grekiskt middag å myyyys...:)

Igår började jag dagen med en joggingrunda. Jag har inget exakt mål med min löpträning, kanske att springa så långt som möjligt på cirka 30 min och igår sprang jag nästan 4 kilometer, det är nog inte bra men bra för att vara mig iaf...;-) :)

I kylskåpet förvarar jag mina nagellack och det har blivit rätt många..haha :) :) Detta nagellacket fick jag på en VIP-shopping på TOP SHOP förra året, jag tror jag har använt det en gång, igår kände jag att det var dags att lacka naglarna med detta coola nagellack igen, färgen heter treasure:)
Vi åt en sen middag här igår, en grekinspirerad middag blev det!:D Grillspett med kycklingfilé, röd paprika, röd lök, och cocktailtomater. Och hemmagjorda klyftpotatisar och tsatsiki, det blev gott. Det gick smidigt att tillaga det, dvs att ha inne både grillspetten och klyftpotatisen i ugnen samtidigt:)

På kvällen såg vi på Idols fredagsfinal, min favorit är/var Jens Hult han är en grymt bra artist tycker jag, Elin är också jättebra, men det är liksom två olika sorters artister.. jag är "lagd" åt det mer lite rockigare hållet..;) :) Jens åkte ut vilket är synd, för vi hade gärna sett mer av honom nästa fredag, vi får se om vi tittar på Idol då.. Följer ni Idol?
Ha en fortsatt trevlig helg! Kraft & kärlek!

Kraam

2 kommentarer:

  1. Dottern fyller år idag och fick bland annat tre nagellack! :-)

    SvaraRadera
  2. Det är väl bra att springa 4 km - Bravo!
    Ser riktigt mysigt & gottit ut hos er & visst följer vi Idol här/Kram <3

    SvaraRadera