onsdag 6 november 2013

Onsdag, långpromenad med mera...

Idag har jag känt mig lite bättre än vad jag gjorde igår, näsan rinner dock, rinner och rinner... Jaja det går iaf åt rätt håll!  Idag tog jag oxå en skogspromenad, fast denna gången gick jag längre än vad jag gjorde igår, jag blir så rastlös annars och nu är LillaB oxå hemma och hon hostar och hostar, då är det skönt att gå ut och gå i skogen..;):)


När jag kom hem möttes jag av mina arga granne, det är en lång historia,  hon sa åt mig att sluta skriva om henne på FB.. och att hon minsann har en annan granne som berättar för henne vad jag skrivit, hon sa även att hon polisanmält mig, hon sa ej för vad... Jag har iaf rent mjöl i påsen men tycker att hon är läskig som inte låter mig vara ifred! Detta är tredje bloggen jag startat.. Hoppas hon inte letar rätt på den oxå! Den enda grannen vi har gemensamt som vän på FB hävdar att hon inte att hon berättar om vad jag skriver, alltså måste ju min granne hitta på! Tröttsamt iaf, jag vill bara ha lugn och ro!!! Leave me alone!!!

När jag kom in i värmen lagade jag soppa: spagettisoppa, det var längesedan! :D Nu ska jag snart logga ut för att jag tänkte se på Bonde söker Fru:)

Ha en trevlig kväll!

Kraft och Kärlek! :)

Kraam

1 kommentar: