lördag 7 december 2013

Broddar, fredagsmys och en snölykta

I går sprang jag för första gången i snön, eller rättare sagt på hala isfläckar. Jag hade på mig underställ (det var/är ju flera minusgrader ute) och på löparskorna hade jag broddar och mössa på huvudet, såklart!:)
Igår kväll såg vi på Idolfinalen, som så många andra..:) Jag hade gjort en mumsig tacopaj och en sallad som vi åt framför tv.n. jag hade en mysig kväll, efter Idol såg jag på en film; Lovelace. Jag vet inte om ni har hört talas som Linda Lovelace? Hon var iaf en stor porrstjärna på slutet av 70-talet, denna filmen handlade om hennes liv, filmen var ganska bra men tragisk.
Tidigare under dagen hade jag satt upp julbelysning på framsidan av vårt hus och på baksidan utanför altanen satte jag ut denna söta belysningen, det blev fint i snön:)

Ha en mysig helg!

Puss & kraam

6 kommentarer:

  1. Härlig fredagsmys. Hoppas din lördag blir lika härlig.
    Kram.

    SvaraRadera
  2. Hej Vännen!
    Vad duktig du är som är ute o springer såhär i vintervädret! Själv har jag legat av mig totalt, får nog ta o investera i ett par broddar o ta mig ut;)

    Sitter här o bloggar o kollar på Så mycket bättre. Har inte sett Lovelace men har hört talas om Linda Lovelace. Är det inte Miranda Kerr (fotomodellen) som spelar huvudrollen?

    Ha en mysig andra advent!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jenny det är Amanda Seyfried som spelar huvudrollen, man känner knappt igen henne hon gör rollen trovärdigt och bra!:)

      Kraam

      Radera
  3. Heja dig som är ute o springer trots busväder. Filmen har jag inte sett, men läst boken, en tragisk historia. Ha en fortsatt mysig helg. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  4. Kanske man ska struntai löpbandet och ta en tur ute istället??!!
    Kram Annette

    SvaraRadera
  5. Wow...Så duktig du är - sde upp bara så du inte halkar & gör dig illa!
    Åh,så härlig snöbelysning <3

    /Kram

    SvaraRadera