måndag 25 november 2013

Loppisfynd och trevligt besök

Hej på er! :) Hoppas att ni har haft en fin helg och en bra start på denna nya veckan:) Min helg har varit jättebra, i lördags var jag och LillaB på loppis, en loppmarknad  i närheten där vi bor.
De hade en massa julsaker.. jag ÄLSKAR julen och julmys m.m MEN jag tycker att det är lite för tidigt med julsaker innan den 1.a advent.. för jag vill längta men alla är vi olika, vad tycker ni?
LillaB hittade en bok som hon köpte och jag hittade en sååå fin diktbok av Nils Ferlin, som jag köpte.
När vi kom hem lagade jag sjömansbiff! :D Det var gott och det var länge sedan jag lagade det:)

På söndagen kom Bettis hit, vi åt middag hemma hos oss; pasta och en sås gjord kräftor och crèmefraiche, till efterrätt åt vi fikon i konjak med vaniljglass till, mums! :D
Bettis hade med en present till LillaB som Hon blev jätteglad över:) Vi hade det jättetrevligt och tiden rann iväg som den ofta gör när man har det roligt:)

På kvällen började jag titta på Sons of Anarchy säsong 2.. den är så spännande, den är beroendeframkallande.. haha:)
Ha en trevlig kväll!

Kraft & Kärlek:)

Kraam

2 kommentarer:

  1. Åh,sååå mysigt & gottit <3
    Jag är den som väntar med Julpyntet men har numer lite "lagom" pynt/Kram pårej & ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. Mysig helg, såna ska man ha så många man kan o samla på de fina minnena :-D

    Håller med, gillar julen o pyntet men vill vänta till första advent och sukta in mig ordentligt! Extra roligt har jag o husbandet haft det i nu 10 år, vi letar rätt på en julsak varje år, inte en var utan tillsammans o vi ska vara överens ;-) och faktiskt har vi varit det hittills :-D I år får vi köpa lite mer då några av våra samlade julisar gick sönder i flytten (lådan gav med sig i botten så det var bara tur att det inte var mer som gick i kras).

    Kraaaaaaaaaamar i massor denna underbara tisdag :-D

    SvaraRadera