tisdag 4 mars 2014

Sjukhusbesök, Botaniska trädgården och en semla

Idag har jag varit i Göteborg, på Sahlgrenska universitetssjukhus, på astma och allergimottagningen där. Där genomgick jag ytterligare några tester, som även de bevisade att de inte är något fel på mig! Men mina problem med andningen vid ansträngning kvarstår.. Läkaren på sjukhuset lyssnade på mina lungor och andningen.. då lade hon märke till att jag inte andas från magen utan väldigt högt upp från lungorna! Intressant tyckte jag.. detta kan vara förklaringen till att jag lätt blir utmattad och andfådd, läkaren tyckte att jag skulle träffa deras sjukgymnast för att se om denne kunde hjälpa mig att andas "rätt" Sjukhusbesöket kändes mycket postivt, nu har vi uteslutit, astma, kol och allergier! :) 

Detta vackra konstverk, finns vid huvudingången vid Sahlgrenska sjukhus, verket heter Mötesplatsen (från 1996) och konstnären är ingen mindre än Ernst Billgren

Efter läkarbesöket mötte Bettis upp mig i väntrummet! :) Därefter gick vi till Botaniska Trädgården som ligger jättenära  sjukhuset. 
I Botaniska Trädgården strövade vi omkring jag och min goa Bettis, lite grönt hade det blivit.. Vi la märke till de fina snöklockorna som vi först trodde var snödroppar men det var det inte, ett tydligt och vackert vårtecken var det iaf! :)

På vägen hem köpte jag med mig en semla till Lill-Bella, som hon blev jätteglad över! :-D 
Ha en mysig kväll!

Ljus och kärlek! ❤️

Kraam

2 kommentarer:

  1. Va tur att det inte var något allvarligt! :-D Så man kan andas fel alltså?

    Så söta blommor! Har aldrig sett sådan förut! :-D kram

    SvaraRadera
  2. Så skönt att det inte var något allvarligt & detta med andningen är viktigt själv fågelandas jag efter en arbetsolycka men...man bör andas med magen - Hoppas du kommer tillrätta med dina besvär /Kram pårej

    Pst...Så ljuvligt med botaniska trädgården <3

    SvaraRadera