onsdag 9 april 2014

Morgonmys och hemmaträning

Idag började jag dagen med kaffe framför tv-programmet Malou Efter Tio idag var det "Malous Bokklubb" och hon hade bjudit in författare som berättade om sina biografiska böcker, det var bland annat han som skrivit boken Kapten Klänning ja ni vet den där berättelsen om den hemska fd polischefen. Sedan var Jackie Ferm där och berättade om sin självbiografiska bok: Rövardotter, den boken vill jag läsa, hon har skrivit boken tillsammans med sin sambo och den handlar bl.a. om hennes uppväxt och förhållande till sin pappa, Lars Svartenbrant.
Morgonmys.. :)
Jag har tränat idag och det blev inomhusträning pga vädret, jag hade ingen lust att gå ut, det var (är) så grått och regnigt.
Detta vackra vykortet fick jag av Bettis, fint va?! Jag blev jätteglad, det är ju alltid extra trevligt att få "riktig" post! :)

Ha en fin kväll! ❤️

Kraam 

1 kommentar:

  1. Usch för att gå ut i detta trista vädret! :/ Dock hade jag gladeligen tagit en joggingtur ifall jag mått bättre. Men det blir till att vila några dagar till känner jag. Men på måndag är jag tillbaka igen. ;)

    SvaraRadera